Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری اصفهان گفت: برقراری فوق‌العاده خاص از خواسته‌های پرستاران است، باید بودجه این برنامه پیش‌بینی شود، مهمتر از همه اجرای قانون تعرفه‌گذاری و خدمات پرستاری است که هر پرستار بسته به نوع خدمتی که انجام می‌دهد باید بر اساس آن افزایش دریافتی داشته باشند.

شیما صفازاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با گرامیداشت هفته پرستار در خصوص آمار ابتلاء به کرونا در بین پرستاران، اظهار کرد: در دوران کرونا ۱۱ شهید مدافع سلامت در اصفهان داشتیم و لیست این پرستاران شهید به وزارت بهداشت و درمان معرفی شد و با حضور نمایندگان بنیاد شهدا و جانبازان و نمایندگان پرستاری در حال حاضر سه شهید مدافع سلامت از اصفهان مورد تأیید قرار گرفته‌اند و مابقی هم در آینده تأیید می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت هشت هزار و ۵۰۰ پرستار در بیمارستان‌های دولتی

وی اضافه کرد: در حال حاضر حدود هشت هزار و ۵۰۰ پرستار در بیمارستان دولتی مشغول فعالیت هستند و قریب به چهار هزار و ۵۰۰ پرستار در بیمارستان‌های خصوصی کار می‌کنند، در بیمارستان‌های دولتی حدود یک سوم نیروهای شرکتی و پیمانی ارائه خدمت می‌کنند، بعد از واکسیناسیون کادر درمان هم سه نفر از آنها به درجه شهادت رسیدند و درکل واکسیناسیون کرونا در عدم ابتلای پرستاران به ویروس بسیار مؤثر بود.

عضو هیئت علمی گروه پرستاری مراقبت‌های ویژه تاکید کرد: یکی از موانع خدمتی پرستاران تنوع استخدام است و این اتفاق باعث می‌شود که سه پرستار در بخش مراقبت ویژه یک خدمت ارائه دهند، در حالی که به دلیل تنوع رابطه استخدامی حقوق متفاوتی دریافت می‌کنند.

نیروهای شرکتی یا ۸۹ روزه کارشناسان پرستاری هستند

صفازاده ادامه داد: نیروهای شرکتی یا ۸۹ روزه کارشناسان پرستاری هستند و بسیار کمتر از نیروهای رسمی یا پیمانی پرداختی دارند و این اتفاق باعث وجود بی‌عدالتی در بین همکاران می‌شود و لازم است که برطرف شود تا در زمان ارائه خدمت فرد حس بهتری داشته باشند.

وی در مورد مطالبات پرستاران تصریح کرد: اولین درخواست پرستاران از مسئولین ایجاد عدالت در پرداخت‌ها است تا هر پرستاری با توجه به حرفه خود حقوق و مزایای کافی دریافت کند، در حوزه کادر پرستاری درخواست به حقی داریم و می‌خواهیم برنامه‌ریزی برای جذب بیشتر نیروی انسانی و آزمون‌های استخدامی با ظرفیت‌های مناسب باشد تا به نسبت پرستار به تخت موردنظر برسیم، این تصمیم‌ها کشوری است و در دانشگاه‌های استان نمی‌توان موضوع را حل کرد.

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری اصفهان گفت: خواسته دیگر ما این است که فوق‌العاده خاص برای پرستاران برقرار و بودجه این برنامه پیش‌بینی شود، مهم‌تر از همه اجرای قانون تعرفه‌گذاری و خدمات پرستاری است که هر پرستار بر اساس نوع خدمتی که انجام می‌دهد باید بتواند بر اساس آن مانند پزشکان که برای هر خدمت تعرفه و ضریب مشخص دارند، افزایش دریافتی داشته باشند در این صورت به طور طبیعی کیفیت مراقبت هم افزایش پیدا می‌کند.

به دنبال دریافت احترام متقابل در جامعه هستیم

صفازاده خاطرنشان کرد: به دنبال دریافت احترام متقابل در جامعه هستیم و می‌دانیم اگر خدمت مناسب و با کیفیت به مردم ارائه دهیم این احترام متقابل بین پرستاران و مردم جامعه وجود خواهد داشت، می‌خواهیم مردم اجتماع بدانند که این موانع خدمت پرستاران باعث می‌شود نتوانند خدمت مناسب ارائه دهند و مردم از این موانع بی‌اطلاع هستند.

صفازاده تصریح کرد: دوست داریم مردم حق خود را مطالبه کنند تا بتوانیم جذب پرستاران بیشتری را که در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی نیاز داریم عملی کنیم، در حقیقت مردم نیاز دارند که پرستاران متخصص از بیمار آنها مراقبت کند در مواردی که تعداد پرستاران کمتر باشد فرصت آموزش آنها هم کمتر می‌شود به دلیل اینکه باید شیفت‌های بیشتری در بیمارستان حضور داشته باشند.

تربیت پرستاران متخصص در دانشگاه‌ها / خدمات بهینه با رفع موانع خدمتی

وی ادامه داد: خوشبختانه پرستاران متخصص را در همه بخش‌ها شامل آی سی یو، دیالیز، سی سی یو، زخم و آندوسکوپی را داریم و عده‌ای از پرستارانی که در هر حوزه‌ای دوره‌های خاص را آموزش می‌بینند و در دانشگاه‌ها این نیروها تربیت می‌شوند، علاوه بر این موارد، گرایش پرستاری مراقبت‌های ویژه را هم داریم و برای فعالیت کردن در این بخش آموزش‌های لازم در مقطع کارشناسی ارشد به پرستاران ارائه می‌شود.

عضو هیئت علمی گروه پرستاری مراقبت‌های ویژه تاکید کرد: در حال حاضر بخش پرستاری از نظر آکادمیک و علمی از مقطع کارشناسی تا دکترا رشد بسیاری کرده است، در جامعه از یک سو کمبود پرستار وجود دارد و از سوی دیگر دانشگاه‌ها در حال تربیت کردن پرستاران متخصص هستند و اگر موانع خدمتی برداشته شود پرستاران جذب خدمت بهینه به مردم می‌شوند.

کد خبر 541102

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان نظام پرستاری کادر پرستاری خدمات پرستاری کرونا کمبود نیروی پرستاری مشکلات پرستاران مطالبات پرستاران ابتلای پرستاران به کرونا کرونا و پرستاران شهدای مدافع سلامت روز جهانی پرستار اورژانس پیش بیمارستانی ابتلا به کرونا دوران نقاهت آمار مبتلایان به بیماری کرونا قانون تعرفه خدمات پرستاری تعرفه گذاری خدمات پرستاری جامعه پرستاری کشور مطالبه مردمی استخدام پرستار نارضایتی پرستاران پرستاران مبتلا به کرونا استخدام پرستاران میزان حقوق پرستاران افزایش حقوق پرستاران وضعیت پرستاران اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیمارستان ها پرستاران متخصص داشته باشند دانشگاه ها موانع خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۰۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید

وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود 12 تا 15 میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

رقابت 12000 داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در 195 شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

نظام سلامت مرهون اساتید و آموزگاران است

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و 800 عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به 12 تا 15 میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز پرستاری همپای سلامت در تهران را بشناسید
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • پیام تبریک دکتر قاضی‌زاده هاشمی به مناسبت چهاردهمین سالروز تأسیس بانک دی
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • طرح «نذر سلامت» در استان سمنان برگزار می‌شود
  • قالیباف: سازمان هلال‌احمر خدمات بی‌نظیری در دوران جنگ ارائه کرد
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • فن دایک جایی نمی‌رود: در دوران گذار، لیورپول را همراهی خواهم کرد
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید