Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران محمد رضا دشتی اردکانی گفت: چهارشنبه هفته گذشته نمایندگان مجلس با کلیات طرح تعیین فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضاییه مخالفت کردند، در چنین شرایطی آن طرح تا ۶ ماه دیگر نمی‌تواند مجددا در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گیرد مگر این‌که ۵۰ نماینده درخواست کتبی را مطرح کنند.

وی توضیح داد: بر این اساس بیش از ۵۰ نماینده مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به هیات رئیسه خواستار شدند، مجددا طرح تعیین فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضاییه در مجلس اعلام وصول شده و در دستور کار مجلس قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش صدای ایران نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز پانزدهم دی‌ماه با کلیات طرح تعیین فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضاییه مخالفت کرده بودند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی چهارشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۰ با کلیات طرح تعیین فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضاییه مخالفت کردند.

تعدادی از کارکنان دستگاه قضایی به منظور پیگیری مطالبات خود در مقابل ساختمان مجلس تجمع کردند.

جمعی از کارکنان دستگاه قضایی به منظور پیگیری مطالبات خود در حوزه حقوق‌ها و دستمزدها صبح امروز در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.


تجمع‌کنندگان برای دومین روز حضور در مقابل مجلس بار دیگر در شعارهای خود خواستار اجرای «طرح تعیین فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضاییه» شدند.

 

این در حالی است که روز گذشته و در پی تجمع کارکنان دستگاه قضایی در برخی شهرها معاون اول قوه قضائیه ضمن ابراز تاسف از تصویب نشدن طرح فوق العاده خاص کارکنان قوه قضائیه از تلاش رئیس دستگاه قضا و موافقت دولت برای جبران مشکلات معیشتی کارکنان در سال جاری خبر داد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی چهارشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۰ با کلیات طرح تعیین فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضاییه مخالفت کردند.

 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: نماینده مجلس قوه قضاییه تجمع کارکنان قوه قضائیه مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۵۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری درباره غیبت‌های مشکوک برخی نمایندگان مجلس

 به گزارش تابناک،ایرنا نوشت: علیرضا سلیمی، عضو هیأت رئیسه مجلس و نامزد فهرست شورای ائتلاف جبهه انقلاب دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس در طول هر دوره ۱۴۶۱ روز کاری دارد بعضی از نمایندگان از این ۱۴۶۱ روز در مجموع کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند.

وی گفت: شما می‌بینید که وزیر صمت استیضاح می‌شود بعد رای نمی‌آورد و دوباره دلایلی مطرح می‌شود و با فشار برخی نمایندگان در نوبت اول دستور کار مجلس هم قرار می‌گیرد. البته به دلیل مسائل روانی بعد از استیضاح وزیر صمت قیمت ماشین قدری افت کرد اما بحث اصلی این است که آیا چرخ تولید دچار تحول شد یا خیر.

وی افزود: وزیر صمتی که دو سه ماه قبل استیضاح شد چگونه است که دوباره در نوبت اول استیضاح قرار گرفت؟ این سوال در ذهن برخی از نمایندگان است و الان هم از ما این سوال را می‌پرسند که چه اتفاقی افتاد که استیضاح وزیر صمت یک دفعه در نوبت اول قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • افشاگری درباره غیبت‌های مشکوک برخی نمایندگان مجلس
  • جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • کلیات طرح تقاطع غیر همسطح آیت الله طالقانی شهرکرد تصویب شد
  • عقب‌نشینی وزارت کار از تغییر لایحه تعیین دستمزد کارگران
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند