Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس از ارجاع دوباره طرح فوق العاده خاص کارکنان قوه قضاییه به هیئت رئیسه مجلس خبر داد.   به گزارش ایلنا، کاظم دلخوش اباتری درباره اعتراضات کارکنان قوه قضاییه در خصوص افزایش حقوق‌شان علی‌رغم وعده‌های داده شده در این خصوص گفت: از یک سال قبل طرح "فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضاییه" در دستور کار ما برای پیگیری وجود داشت دو مرحله در کمیسیون اجتماعی بررسی و در نهایت رای گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته گذشته هم به مجلس آمد منتها دو اتفاق در آنجا رخ داد؛ اتفاق اول این بود که معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان استخدامی کشور مخالفت کرد، دومین اتفاق هم آمدن نامه دولت محترم مبنی در مخالفت با این طرح به صحن بود که همین امر بر رای نمایندگان تاثیرگذار داشت.   سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ابتدا نمایندگان بیش از ۲۰۰ امضا برای این طرح جمع‌آوری کرده بودند اما از آنجا که آنان اعتقاد دارند به دولت هم باید کمک شود تعدادی رای ندادند در نهایت "طرح فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضاییه" با ۹۷ رای موافق رای نیاورد که این خودش مشکلاتی را ایجاد کرد.   وی با بیان این‌که تمامی جداول حقوق کارکنان قوه قضائیه را در اختیار داریم و با سختی کار آنها آشنا هستیم و می‌دانیم دریافتی‌شان بسیار ناچیز است، اظهار داشت: خیلی از بخش‌ها را اصلاح کردیم البته لازم است مجلس برای آن بخشی که دارای اشکال هستند به طور یکسان در لایحه مدیریت خدمات کشوری فکر کند و آن را اصلاح کند و در یک مرحله افزایش حقوق بخش‌های مختلف را به صورت یکجا صورت دهد.   دلخوش اباتری ادامه داد: از طرف دیگر بحث قضات هم در این طرح است، قضات محترم علیرغم سختی کار در دوران قضاوت حق شغل دیگری ندارند و نباید به دنبال شغل دیگری بروند از سوی دیگر پرونده‌هایی که قضاوت می‌کنند مشکلاتی را برای ایشان بعد از بازنشستگی ایجاد می‌کند و امروز جامعه این عزیزان با توجه به شرایط دچار مشکل است و باید فکری کرد.   وی افزود: مقام معظم رهبری سال ۸۴ سیاست‌های ابلاغی قوه قضاییه را برای توجه به قوه قضاییه، قضات شریف و دغدغه‌های این قوه ابلاغ کردند. در طول تاریخ هم همین بوده است تاکید اسلام و توجه به این قشر مورد عنایت قرار گرفته است. قطعاً نامشخص بودن وضعیت، رسیدگی در پرونده‌ها را با مشکل مواجه می‌کند.   سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی افزود: ما امروز بر اساس ماده ۱۳۰ آیین‌نامه داخلی ۵۰ امضا جمع‌آوری کردیم تا دوباره "طرح فوق‌العاده خاص کارکنان قضایی به هیئت رئیسه ارجاع شود"   وی یادآور شد: طبق ماده ۱۳۰ آیین‌نامه داخلی و چنانچه طرحی چه درست و چه در کمیسیون اصل ۸۵ رای نیاورد تا ۶ ماه نمی‌تواند به صحن مجلس بازگردد اما با ۵۰ امضا می‌توان آن را دوباره به صحن بازگرداند، بر همین اساس ما ۵۰ امضا جمع کردیم و آن را به هیئت رئیسه دادیم تا دوباره در دستور کار قرار بگیرد امیدوارم هیئت رئیسه زودتر اقدام کند که تمامی مشکلات این عزیزان حل شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فوق العاده خاص کارکنان قوه طرح فوق العاده خاص کارکنان کارکنان قوه قضاییه هیئت رئیسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۸۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند

آفتاب‌‌نیوز :

بخش‌هایی از گفت و گوی علیرضا سلیمی را در ادامه می‌خوانید:

باید در مجلس دوازدهم نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت و نقاط ضعف آن را پوشش بدهیم. البته اینکه می‌گویم در مجلس یازدهم نظارت ضعیف بود به معنای آن نیست که نظارت تعطیل بود نظارت به اندازه کافی نبود.

اولاً تعدادی از نمایندگان جدید هستند و تعدادی از اعضای هیئت رئیسه قبلی هم رای نیاوردند. بخش زیادی از نمایندگان جدید الورود هستند و این‌ها باید تصمیم بگیرند.

سامانه شفافیت برای چیست؟ برای اینکه تعداد آرا را بررسی کنید. مثلاً این آقا اینقدر می‌توانسته رای بدهد الان اینقدر رای داده است. شما باید بررسی بکنید به مردم گزارش بدهید. وقتی کسی در صحن و کمیسیون‌ها حضور منظم ندارد این یک نوع فساد اداری است. فساد سیاسی هم هست. آیا این فساد منشاء فساد اقتصادی می‌شود یا نمی‌شود؟ چون اگر من درست ریل‌گذاری نکنم موجب فساد در بیرون می‌شود. منی که زمینه‌ساز فساد هستم می‌توانم روی پرچمم بنویسم مبارزه با فساد؟

من همین الان هم می‌گویم باید تکلیف شاسی بلند‌ها مشخص شود. باید اسامی کسانی که خودرو گرفتند مشخص شود؛ برخی نه یکی، بلکه چندتا شاسی بلند گرفته‌اند، اما می‌گویند ضد فساد هستیم؟ می‌گویند من عدالتخواه هستم و با فساد مبارزه می‌کنم! می‌گویند انقلابی هستیم کدام انقلابی؟ یکی از الزامات انقلابی‌گری اخلاق و ادب است.

انقلابی‌گری یعنی مردم داری. یعنی شفافیت. انقلابی‌گری یعنی ما عاقلانه و عالمانه در مجلس حضور پیدا کنیم. فردی که مطالعه نمی‌کند و در طرح‌ها و لوایح نظری ندارد چطور می‌تواند بگوید که انقلابی هستم؟ انقلابی‌گری یعنی طرف مطالعه بکند پژوهش بکند و تحقیق بکند و فعالانه در مجلس حضور داشته باشد. چرا نباید حضور فعال داشته باشد؟ انقلابی‌گری یک منش و سیره است نه یک اسم. یک شعار فقط نیست. یک سیره است و در چه کسانی بروز و ظهور کرده مهم است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • بخش‌هایی از قوانین مزاحم کسب‌ و کار شناسایی شده است
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • افشاگری جدید یک نماینده مجلس درباره دریافت خودرو فیدلیتی توسط نمایندگان
  • اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم