Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه فوق العاده خاص کارکنان بهداشتی و درمانی در صورت موافقت سازمان برنامه و بودجه برقرار می شود، گفت: اعتقاد ویژه وزیر و مجموعه وزارت بهداشت، امنیت شغلی و حفظ کرامت انسانی نیروهای بهداشتی و درمانی است و ساماندهی مشاغل در دستور کار وزارت بهداشت است.

به گزارش ایران آنلاین به نقل از وبدا، دکتر بهروز رحیمی معاون وزیر بهداشت گفت: از اولویت‌های ما در وزارت بهداشت، تأمین امنیت شغلی کارکنان است که باید به آن توجه ویژه‌ای داشت و طبق دستور مقام عالی وزارت، مجموعه معاونت توسعه در تلاش است که کلیه کارکنان نظام سلامت تبدیل وضعیت شوند که البته همکاری و همدلی همه سازمان‌های ذی‌ربط را می‌طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: استراتژی مدیریتی وزارت بهداشت در حوزه پرداخت ها بر این اساس است که اولویت اصلی ما معیشت کارکنان نظام سلامت باشد تا همکارانمان با آسودگی خاطر به مردم عزیز ایران خدمت کنند.

دکتر رحیمی با اشاره به اهمیت اجرای فوق‌العاده خاص در مجموعه وزارت بهداشت، گفت: مقام عالی وزارت طی مکاتباتی که با سازمان برنامه‌ و بودجه داشته، موافقت خود را با پرداخت فوق‌العاده خاص اعلام کرده اما نیازمند ردیف و تأمین بودجه است که امیدواریم سازمان برنامه‌ و بودجه در این خصوص به وزارت بهداشت اعتبارات لازم را اختصاص دهد.

وی در ادامه افزود: در راستای تحقق این مطالبه، وزارت بهداشت در کنار کارکنان خود قرار دارد و تا حصول نتیجه مطلوب این مهم را دنبال خواهد کرد.

معاون وزیر بهداشت گفت: از سازمان های برنامه و بودجه و نیز اداری و استخدامی تقاضا کرده ایم با توجه به کمبود شدید نیروی انسانی در حوزه سلامت و خستگی مفرط نیروها در طول دو سال مقابله با کرونا، به وزارت بهداشت مجوز استخدام دهند و علاوه بر این، نیاز است که مجوزی به وزارت بهداشت برای جذب نیروها به صورت سهمیه خاص اعطا شود چرا که همکاران ما در حال فعالیت و گذراندن شیفت های کاری بوده و امکان مطالعه برای آزمون های استخدامی را ندارند.

دکتر رحیمی با اشاره به اهمیت اجرای کامل تعرفه گذاری خدمات پرستاری اظهارداشت: پرستاران عزیز کشورمان در طول دوران کرونا رشادت‌ها و ازخودگذشتگی‌های بزرگی را از خود نشان دادند که جای تقدیر ویژه‌ای دارد، از همین رو با رایزنی‌های مداوم با سازمان‌های بیمه‌گر، در تلاش هستیم بسته‌های خدمتی پرستاری را مشخص و دارای چهارچوب کنیم تا بتوان طرح تعرفه گذاری خدمات پرستاری را در وزارت بهداشت به‌طور کامل اجرایی کرد.

وی در ادامه افزود: باتوجه به تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص اجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری، وزارت بهداشت مصمم است تا با این کار بخشی از زحمات پرستاران را جبران و وضعیت معیشتی آنان را بهبود بخشد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فوق العاده خاص سازمان برنامه وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۱۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت: محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: محموله روغن آفتابگردان آلوده به سموم دفع آفات، از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اخیراً انتشار خبر توزیع بیش از 47 هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها، جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از 47 هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور، صادر شده است.

یوسف صادقیان؛ مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار  تسنیم با بیان این که این میزان روغن خام آفتابگردان در سال 1400 وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقی مانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

وی افزود: واردکننده این روغن درخواست نمونه‌برداری مجدد را ارائه کرد که باتوجه به اینکه کالا، یک کالای استراتژیک بود سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد که این آزمایشات مجدداً تکرار شد. سه مرحله نمونه‌برداری و پنج بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقی مانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان، عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد. این آزمایشات هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده و بنابراین اعلام می‌کنیم که این محموله روغن از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حرف زدن درباره کمبود دارو مهم‌تر است یا پوشش کارکنان داروخانه؟/وقتی وزارت بهداشت به جای تامین دارو به چیزهای دیگری فکر می‌کند! (فیلم)
  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در دو سال نیم گذشته به بهره برداری رسید
  • آمریکا لبنان را تهدید کرد: یا موافقت با ساخت برج‌های مراقبت یا توقف حمایت‌ها از ارتش
  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی با ۱۸۸ هزار میلیارد تومان تکمیل شد
  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • وزارت بهداشت: محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • جمع آوری ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی برای مردم غزه
  • سرپرست اداره کل دارو منصوب شد