Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وبدا، بهروز رحیمی درباره مطالباتی که کادر سلامت کشور دارند، افزود: تلاش‌های بی‌وقفه و جان‌فشانی‌هایی که کادر سلامت در دوران کرونا داشتند به‌طور ویژه در تاریخ کشور و جهان ثبت خواهد شد.

وی ادامه داد: مطالبات کارکنان نظام سلامت، دغدغه مسئولان وزارت بهداشت است و ما همه تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا در راستای تحقق این مطالبات در کنار همکاران خود باشیم و در جلسات کارشناسی و کارگروه‌های وزارت بهداشت، راه‌حلی برای رفع موانع برای این مطالبات ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رحیمی با بیان اینکه تأکید مقام معظم رهبری و رییس جمهوری، ساماندهی نظام پرداخت و امنیت شغلی همه کارکنان دستگاه‌های اجرایی کشور است، افزود: از وظایف خود می‌دانیم که امنیت شغلی کارکنان را فراهم کرده و نظام عادلانه پرداخت را در وزارت بهداشت برقرار کنیم تا همه کارکنان و اقشار مختلف در این سازمان با آرامش خاطر بیشتر در خدمت به کشور و مردم قدم بردارند.

در کارگروه‌های تخصصی و کارشناسی به دنبال راهکاری برای تبدیل وضعیت کارکنان نظام سلامت هستیم
وی تصریح کرد: اینکه در یک مجموعه، کارکنان با یک وظیفه یکسان با چندین نوع پرداخت مواجه باشند از دید ما نیز قابل‌قبول نیست و در تلاش هستیم که ساماندهی نظام پرداخت را به بهترین نوع ممکن، مدیریت کنیم تا حقی از کسی ضایع نشود.

به گفته رحیمی، در کارگروه‌های تخصصی و کارشناسی به دنبال راهکاری برای تبدیل وضعیت کارکنان نظام سلامت هستیم و بارها به این مهم اشاره شده است و تا حصول نتیجه‌ای مطلوب آن را دنبال خواهیم کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ضمن اشاره به اهمیت اجرای فوق‌العاده خاص در وزارت بهداشت گفت: موضوع فوق‌العاده خاص یکی از دغدغه‌های وزارت بهداشت خصوصاً مقام عالی وزارت است که در مکاتباتی با ارگان‌های ذی‌ربط، مطالبه اجرای آن را داشته و معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت نیز با هم‌اندیشی با صاحب‌نظران این حوزه، به دنبال ارائه راهکارهایی برای ایجاد بستر مناسب این موضوع است که حداقل‌های لازم برای اجرای آن فراهم شود تا در صورت تأمین اعتبار، بهتر و کامل‌تر اجرا شود.

وزارت بهداشت با کمبود نیرو مواجه است و هیچ‌گونه قصدی برای تعدیل نیرو نداشته و نداریم
 رحیمی خاطرنشان کرد: اجرای فوق‌العاده خاص نیازمند همدلی و همکاری مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه ‌و بودجه است تا منابع مالی آن تأمین شده و وزارت بهداشت بتواند آن را به همه کارکنان نظام سلامت پرداخت کند.

وی با بیان اینکه سیاست کلی وزارت بهداشت حفظ نیروهای موجود است، اظهار داشت: وزارت بهداشت با کمبود نیرو مواجه است و هیچ‌گونه قصدی برای تعدیل نیرو نداشته و نداریم؛ سیاست کلی ما حفظ نیروهای شاغل در سیستم است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت افزود: به دنبال مذاکراتی که با سازمان اداری و استخدامی داشته‌ایم، در تلاش هستیم با اخذ مجوزهای استخدام برای کارکنان نظام سلامت خصوصاً مدافعان سلامت دوران کرونا که در قالب قراردادهای مختلف مشغول به خدمت بوده‌اند، آنها را تبدیل وضعیت کنیم.

 رحیمی گفت:  همکاران من در حوزه فناوری اطلاعات در حال راه‌اندازی سامانه ثبت شکایات بر روی سایت معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت هستند که تا زمان راه‌اندازی آن، همکاران ما در جای‌جای کشور، می‌توانند درخواست خود را به بازرسی‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی استان محل خدمت خود منتقل کنند تا به شکایات آنها رسیدگی شود.

برچسب‌ها سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت کارکنان نظام سلامت فوق العاده خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۹۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران

محمد غلام نژاد، مدیر کل بیمه سلامت استان تهران به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل: تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اس‌ای، سپتیک، فیبروزیس، اوتیسم، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضاء (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی، رتینوپاتی دیابتی، صرع مقاوم به درمان، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون، دیستونی، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی‌های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تامین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

غلام نژاد اظهار کرد: بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود. بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل: بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام‌ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تایید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره‌مند شوند.

شایان ذکر است در استان تهران تا کنون ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی